Piktura e zgjuar

Një piktor bën pikturën e tij të parë dhe e dërgon në një galeri.

Pasi e shikon pronari i galerisë, thotë:

– Nuk është e keqe, si titullohet?

– “Burri në punë”.

– E kush është kjo femra e zhveshur në pikturë?

– Gruaja.

– E ky mashkulli lakuriq afër saj?

– Fqinji.

– E ku është burri?

– Po, në punë!

Të ngjashme

Ska komente

Komento