Pijaneci dreq

-Nje pijanec sa here qe paguante ja hidhte monedhat kamarierit pagesen nga te kater anet e lokalit. Nje dite piu nje teke raki dhe pagoi me nje monedhe 500 lekeshe.
-Kamarieri qe kishte kaq kohe qe nevrikosej vendosi tja merrte hakun duke ja hedhur kusurin ne nje qoshe te lokalit.
-Pijaneci e pyeti “Sa me ke kthyer kusur?”…..”200 leke” i thote kamarieri.
-Pijaneci fut doren ne xhep dhe nxjerr nje 100-she dhe e hedh ne qoshen tjeter te lokalit duke i thene kamarierit. Me jep edhe nje teke.

Të ngjashme

Ska komente

Komento