Pijaneci, babai, gruaja

Një pijanec e kish bere zakon qe çdo nate te kthehej ne shtëpi i dehur…
Sapo hyn ne shtëpi ai i drejtohet:
– Mbrëmë kur u ktheva në shtëpi dhe të thashë: Ti je gruaja e jetës time, ti mu përgjigje… shko fli gjumë, pijanec.
– Po unë të dua moj, pse më thua pijanec?
Sepse unë jam babai yt…..

Të ngjashme

Ska komente

Komento