Pijaneci, babai, gruaja

Sapo hyn ne shtëpi ai i drejtohet:
–    Mbrëmë kur u ktheva në shtëpi dhe të thashë: Ti je gruaja e jetës time, ti mu përgjigje… shko fli gjumë, pijanec.
–    Po unë të dua moj, pse më thua pijanec?
Sepse unë jam babai yt…..

Të ngjashme

Ska komente

Komento