Picajoli

“Shefo, si e doni ta pres, në katër, apo në tetë copa?”
Polici rri disa çaste duke u menduar dhe i thotë:
“Më mirë katërsh, se nuk do ta arrij të hajë dot tetë copa!”

Të ngjashme

Ska komente

Komento