Peshorja

-Nje grua e shendetshme shkon per te tu peshuar ne nje peshore ne rruge. Hip heren e pare dhe nuk kenaqet nga pesha e saj. Pasi heq pallton provon serish, por edhe kjo peshe nuk i mbush syrin.
-Hip per se treti pasi kishte hequr trikon dhe serish mbledh buzet. Pasi ngelet vetem me te brendshmet pronari i peshores i thote :
– Zonje tani mund te peshoheni falas.

Të ngjashme

Ska komente

Komento