Peshkimi në dimër

-Herët në mëngjes burri zgjohet nga shtrati dhe fillon të vishet.
-Ku po shkon kaq herët?, e pyet gruaja
-Po shkoj në peshkim, ti vetëm flej.
-Kur doli jashtë, burri pa se ishte dimër i madh, acar dhe vendosë të kthehet sërish në shtrat. I afrohet gruas në shtratin e nxehtë dhe i thotë: “Shumë ish ftohtë jashtë”
-Gruaja i përgjigjet: “Imagjino, ai burri im budalla shkoi në peshkim”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento