Pesha dhe gjatësia

Shkon biondja te mjeku dhe e pyet:
– Doktor, sa duhet të jem e gjatë për peshën që kam?
– Po, të themi, rreth 4 metra.
– E sheh, unë ju them jam e shkurtë, ato më thonë e trashë se e trashë…

Të ngjashme

Ska komente

Komento