Përzjersja e betonit!

Një fshatari i humbë përzjersja e betonit, dhe e kërkon gjithkahë por se gjenë dotë. Mirëpo , pas disa ditësh kërkimi , ai e gjenë përzjersen e vet tek fqiu i parë dhe : FSHATARI: Pse bre kojshi ma ke vjedhë përzjersen time, si s’po të vjen marre? FQIU: Jo bre kojshi se kamë marrë unë por fëmijët e kanë marrë. FSHATARI:Po si mundë ta qojnë fëmijët përzjersen e 50 kilogramëve. FQIU:Ai kojshi , po ku e dinë fëmijët se sa kilogram i ka përzjersja ,ata e kanë marrë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento