Përvjetori në Kinë

Një çift po festonin 25 vjetorin e martesës dhe një moment gruaja pyet burrin:
– Zemër, çfarë do më dhurosh për përvjetorin tonë të 25-të?
– Po mendoja shpirt, një udhëtim në Kinë….
– Wow nëse për 25 vjetorin më çon në Kinë po për 50 vjetorin çfarë do më bësh?
– Do vij të të marr shpirti

Të ngjashme

Ska komente

Komento