Përshëndetje baba!

Dy djem po qëndronin në zyrën ku ishin duke bërë kurorë një çift.
Ata të dy i thonë njëri-tjetrit:
– A ta trembim këtë çift?
– Po, ia kthen tjetri. Njëri nga ata shkon te çifti dhe i thotë dhëndrit:
– Përshëndetje baba!

Të ngjashme

Ska komente

Komento