Përse e ngacmove dhelprën!

Po udhëtonin në një aeroplan të gjitha kafshët e pyllit. Luani ishte komandant dhe dhelpra sherbëtore.
Ndërsa dhelpra shërbente papagalli po e ngacmonte dhe ajo shkon dhe ankohet tek luani.

Ai dha urdher që këtë radhë ta fali papagallin, por kur dëgjoi ujku filloi ta ngacmoje edhe ai dhelprën.
Ajo sërish i ankohet luanit. Luani i nxehur flak ujkun dhe papagallin nga aeroplani. Gjatë rrëzimit ujku filloi të kërkonte ndihmë, ndërkohe që papagalli i’u përgjigj. Ore budalla nëse nuk dije të fluturoje përse e ngacmove dhelpren.

Të ngjashme

Ska komente

Komento