Pergjigjja e nxenesit

Jemi ne oren e aritmetikes.Mesuesja po u shpjegon nxenesve thyesat.Dhe pasi shpjegon ajo pyet nje nxenes:Mamaja jote ka 4 kokrra patate per dreke.Ju jeni pese veta ne tavoline.Si do te veproje ajo qe t’i ndaje ne pjese te barabarta?
Dhe nxenesi pergjigjet:
Ajo na ben pure…

Të ngjashme

Ska komente

Komento