Perfitimi

Vetëm pas gjashtë muajsh në Gjermani, kthehet burri në shtëpi me Mercedes të 2014-ës, tesha Boss, valixhen Hermes plot para.

Gruaja: Zemër, kur u bërë ti kështu i pasur. Kur shkove, s’kishe asnjë cent në xhep.

Burri: E hapa një bankë dhe fitova mirë.

Gruaja: E si?

Burri: Me qyski.

Të ngjashme

Ska komente

Komento