Përdhunimi

Shkon një grua në polici dhe ankohet se e kanë përdhunuar.
– Si ndodhi? – e pyet polici.
– Shkova në banesë dhe aty më priste një mashkull… është malazez… – tregoi ajo.
– E si e dini se është malazez?
– Po, më është dashur të zhvishem vetë…

Të ngjashme

Ska komente

Komento