Për nesër e di

Në një varrim, një biondinë po qan për burrin e saj që i kishte vdekur.
I afrohet një shoqe e saj dhe i thotë: – “Mos u qaj. Ti je e bukur dhe e re, nesër mund të gjesh një burrë tjetër”. Biondina ia kthen: – “Po për nesër e di, por sot si t’ia bëj se?!”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento