Pedagogu dhe studentja

Nje pedagog ne universitet po u komunukonte studenteve rezultatet e provimit,ku njera nga studentet nuk kishte marre note kaluese.
-Sapo degjoi rezultatin, studentja iu drejtua ashper dhe zhume e indinjuar: E di une pse ben keshtu ti,se ke qellime te tjera,po mua te me vish anes.
-Profesori,pa e prishur gjakun i pergjigjet ne moment: Dakord jam me ty, po ki nje gje parasysh: po erdha dy tre here anes,e gjej kollaj “mesin”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento