Patrioti i burgosur

Nje patriot ishte burgosur ne Tirane per “faje politike”. Ne ate kohe ishte minister i puneve te brendeshme Mehdi Frasheri.
Nje dite ky shkon te vizitoje burgun. Patrioti as qe tundet nga vendi. Atehere Mehdiu i drejtohet dhe i thote:
– Mos u merzit se do te zgjidhet dhe puna jote.
– Jo zoti minister – i thote ky – vetem me vjen keq qe u kam zene vendin….

Të ngjashme

Ska komente

Komento