Pasuria

I afrohet mashkulli një bionde të bukur dhe më të moshuar:
– A je e martuar?
– Po, jam e martuar për një doktor!
– E ky doktori yt a është i pasur?
– Pse, mos po ta ha mendja se kesh martuar për shkak të problemeve shëndetësore?!

Të ngjashme

Ska komente

Komento