Pasuria e burrit pas 25 vitesh martese

– E dashur, 25 vjet me pare rija me qira, kisha nje makine te lire, flija ne divan dhe kisha nje televizor bardh e zi 14 polc, por ne cdo nate shtrihesha prane nje biondeje seksi 25 vjecare.
-Tani kemi nje shtepi te madhe, nje makine te mire, nje krevat te madh, televizor me ngjyra plazma. Por fle me nje grua 50 vjecare. E dashur, besoj se kemi nje problem!
Duke e pare drejt ne sy e shoqja i pergjigjet:
– I dashur ti shko gjej nje bionde seksi 25 vjecare, se une do te perpiqem te te siguroj qe te rish perseri me qira, te kesh nje makine te lire dhe te flesh ne divan…

Të ngjashme

Ska komente

Komento