Pastruesi dhe pasanikja

– Zonjushë jam shume i dashuruar me ju.
– Ç‘punë bëni?
– Pastrues.
– Ah, ashtu?! Dhe sa fiton?
– Hemm, njëmijë euro ne muaj.
– Mua ajo shifër, nuk me del as për të blere sapun!
– Me falni, nuk e dija qe jeni kaq e pistë!

Të ngjashme

Ska komente

Komento