Pasioni dhe martesa

Burri
– jam pa te mbathura
Gruaja:
– Me ler te flej tani, do te te laj neser ne mengjes nje pale te tjera!

####

Martesa eshte si te shkuarit ne restorant ne grup: porosit cfare deshiron, pastaj shikon se cfare kane marre te tjeret, dhe papritur nuk te pelqen ajo qe porosite vete!

#####

– Gruaja me thote se ka lexuar diku qe ushqimet e pagatuara jane shume te shendetshme.
– Lere, as gruas time nuk i pelqen te gatuaje!

Të ngjashme

Ska komente

Komento