Pasion prej dashnori

Pasion prej dashnori
Burri shkon me sherbim jashte vendit
Gruaja si zakonisht merr dashnorin ne shtepi. Pas 10 ditesh kthehet burri, troket dera.
Gruaja i thote dashnorit:
– Shpejt, ik se me erdhi burri!
Dashnori:
– Shyqyr qe erdhi, te vete dhe une ne shtepi!

Të ngjashme

Ska komente

Komento