Pasagjeri

Një pasagjer hipën në autobuz dhe shtyp biletën , pas pak shtyp dhe një biletë tjetër
-Njeri i thotë : Pse shtype dy bileta??
-Pasagjeri – Po të humb njërën kam tjetrën
-Personi – Po ti humbësh të dyja??
-Pasagjeri – Po pse kot e kam abonenë unë !!

Të ngjashme

Ska komente

Komento