Pas ndarjes…

Pasi ishin ulur ne një prej tavolinave te restorantit, gruaja sheh nga banaku dhe i thotë partnerit te ri:
– E sheh atë burrin atje. Ai është ish bashkëshorti im. Qëkurse jemi ndare, këtu e tre vjet me pare, vetëm vazhdon te pije.
– Wow, i përgjigjet partneri, është hera e pare qe dëgjoj qe një njeri te vazhdoje te festoje kaq gjate…

Të ngjashme

Ska komente

Komento