Partitë

E kapin kanibalët një shqiptar të Kosovës dhe e fusin në një kazan ta ziejnë.
E pyesin nëse ka ndonjë dëshirë të fundit.
– Jo, s’kam kurrfarë dëshire, veç diçka po më intereson.
– Çka?
– A keni ju PDK e LDK këtu?
– S’kemi.
– E Vetëvendosje a keni?
– S’kemi.
– Po AKR e AAK?
– S’kemi.
– Eee a keni LDD, PSHDK, PLK, LPK…?
– Jo, s’kemi jo.
– E prej çka dreqi jeni egërsuar kështu bre…*****!??

Të ngjashme

Ska komente

  • Reply Drini Gaxha 10/01/2015 at 2:16 pm

    Hahahahaha

  • Komento