Parlamenti

Një lypës ulur para parlamentit i lutet Zotit,
O Zot sikur t’i fitoja 100 euro në ditë.
Një deputet i pasur e dëgjoi dhe “i prekur thellë” nga kjo lutje, hapi dritaren dhe gjuajti 50 euro nga një kat më i lartë.
Lypësi sheh paratë duke fluturuar dhe thotë:
Po pse o Zot nëpërmjet Parlamentit,ti e din se ata hajna gjysmën e mbajne për vete.

Të ngjashme

Ska komente

Komento