Parimi

-Një burrë urinon me duar të lidhura pas shpine dhe me kokë të ngritur nga qielli.
-Afrohet një kalimtar dhe e pyet:
-Çfarë po bën kështu o njeri?
-Ndërsa burri i përgjigjet: “Kush më zhgënjen një herë, as nuk dua ta shoh me sy as t’ia jap dorën!”

Të ngjashme

Ska komente

Komento