Parashuta

Ka qenë Gjermani, Amerikani dhe Shqiptari, të cilët janë shty se cili e ka nanën më të trashë.

Gjermani: Nana ime kur të futet në dhomë, e merr kejt derën me veti,
Amerikani: Nanen temë nuk e nxen dera me hi në dhomë,
Shqiptari: Kur t’ja qoj nanës brekt n’pastrim kimik, ata të më thojnë se nuk pastrojnë PARASHUTA.

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply alban 16/01/2011 at 1:49 pm

    shum sum e mir koka

  • Komento