Parashikimi

Shkon një burrë të kërkojë ndihmë nga një ‘parashikues’. Ai e përkëdhel rreth barkut dhe i thotë:
– Do të ecësh!
Burri mendon me vete:
– Çfarë budallai, po unë nuk kam probleme me këmbë…
Kur del nga ndërtesa, shikon… nuk është vetura…

Të ngjashme

Ska komente

Komento