Para nisjes

Dy shokë takohen si zakonisht në lokalin e tyre të preferuar. Njëri i thotë shokut të vet:

– Ç’e ke atë sy të nxirë ashtu? Ç’te ka ndodhur?

– Meqë shkoj vonë në shtëpi dhe gruaja përtonte të më priste, mendoi të më godiste, duke ma bërë paradhënie, para se të nisesha…

Të ngjashme

Ska komente

Komento