Para martesës

Ai: Po. Shyqyr. Nuk mund të prisia më gjatë.
Ajo: Do të iki?
Ai: Jo. As most ë të shkojë më ndërmend!
Ajo: A më do më?
Ai: Sigurisht! Sa vete dhe më shumë!
Ajo: Më ke trdhëtuar ndonjë here?
Ai: Sigurisht që jo!
Ajo: Do të më puthësh?
Ai: Patjeter!
Ajo: Do të më godasësh?
Ai: Çfarë thua, je çmendur? Unë nuk jam njeri i tillë!
Ajo: A mund të kem besim tek ty?
Ai: Po.
Ajo: I dashur!

Të ngjashme

Ska komente

Komento