Papagalli i bordellos e dreqos perseri…

Ata qe e blene po benin nje feste ku kishin ftuar miqte e tyre.
Papagalli shikon te ftuarit dhe fillon:
– Ty te njoh, ty te njoh dhe ty te njoh, por prostitutat jane te gjitha te reja

Të ngjashme

Ska komente

Komento