Papagalli dhe Krishti

I bie dera. Bam Bam Bam
-Kush eshte?
-Jam Shen Pjetri
-Cfare ke sjell?
…-Marihuane.
Dhe Jezusi e fut brenda.
je burre kishte nje papagall ne shtepi. Ky papagalli tere diten fliste ne telefon me te dashuren. Kur i vjen fatura e telefonit te zotit te shtepise ai habitet. I pyet te gjithe te familjes dhe ato i thone qe nuk dinin gje. Atehere vendos ta ruaje papagallin. Nje dite kap duke folur ne telefon dhe i thote. -Ne qoftese te kap dhe njehere ne telefon e shef ate kryqin atje(dhe i tregon kryqin me krishtin e kryqezuar) atje do te kryqezoj. Mire po papagalli nuk mori vesh. Te nesermen te njejten gje dhe i zoti e kap dhe e kryqezon. Naten krishti dhe papagalli po benin muabet. Krishti e pyet: -Perse te kane kryqezuar? -Kam folur shume ne tel me te dashuren dhe kam shpenzuar shume lek ne telefon. -Po sa kohe po ben i kryqezuar -Jo shume. Sot ne mengjes. Po ti sa kohe po ben? e pyet papagalli -Eu sa po bej une. Une kam njezet shekuj. -Bobo ci paske punuar telefonit ti? thote papagalli

Të ngjashme

Ska komente

Komento