Papagali dhe telefoni

Ishte ken nje papagal qe sa her delte pronari jasht ai gjithmon e perdorte telefonin.

Ne fund te muajit pronarit i vjen fatura 3000$ edhe pronari e denon papagalin me gozhdim 1 vjet.

Papagali gjendet para Jezu Krishtit dhe e vet qe sa je i gozhduar?

Ai ja ben tash 2000 vjet.

Papagali ja ben a ti ja paske q… nanen telefonin!

Të ngjashme

4 Komentet

 • Reply Mursel 29/01/2011 at 4:10 pm

  😛

 • Reply xhesi 07/07/2011 at 3:08 pm

  ufff plase duke qesh<3

 • Reply xhesi 07/07/2011 at 6:55 pm

  uf u shkrive tu qesh moooooooo

 • Reply meri 15/02/2014 at 7:28 pm

  haaa sh.bukur duke qushur me kto barcoleta

 • Komento