Papa mashtrus

2 shok kishin ron nhall dhe venosen me i shkrujt i leter Zotit :
Zot kena i hall dhe na duhen 150.000 euro. vetem Ti mund tna nimosh!
letra i shkon Papes ne Rome.
-Papa masi lexon letren venos ti ndihmoj dhe i dergon paret. mas ca kohesh prap kto cunat tu i cu leter Zotit :
-o Zot na duhen 150.000 euro……po ksaj radhe silli vet se radhen qe kaloi Papa na i majti 50.000 euro

Të ngjashme

Ska komente

Komento