Paniku

Nxënës të shkollës fillore po ecnin rrugës, kur papritmas shohin një qift të sapomartuarish duke dalë nga kisha.

Njëri nga fëmijët më çapkën i thotë shokëve:

“Ja se çfarë është paniku!”

I afrohet dhëndrit, ia kapë për dore dhe i thotë:

“Tung babi!”

Të ngjashme

Ska komente

Komento