Pagjumësia

Një fshatar drejtohet te mjeku, scpse vuante nga pagjumësia:
– Mirëdita doktor, ju lutem më ndihmoni ju se unë nuk, vë ] gjumë në sy. Mjeku,i përgjigjet:
Para se të shkoni në shtrat, duhet të pini një filxhan qumësht të ngrohtë me mjaltë, dhe njëherë në shtrat numëro delet.
Pocienti: Si të numëroj delet?
Imagjino sikur sheh të kalojnë përpara teje një nga një numëroji, do të shihni që pas pak minutash do të flini.Kthehet ne shtëpi, pi qumështin me mjaltë dhe fillon të numëroj delet:
– Një, dy, tre, katër, përshëndetje e dashur, gjashtë…

Të ngjashme

Ska komente

Komento