Në Pazar

Një hajdut shkon në Pazar për të shitur rrobat që kishte vjedhur, por një hajdut tjetër ia vjedh. Në darkë e shoqja e cila e sheh të mërzitur e pyet:…

Më Shumë

Burri i paknaqur

Burri i paknaqur nga gruaja i çon sms vjehrres: – Produkti qe ju keni prodhuar osht jasht kerkesave t`mija..! Vjehrra ja kthen: – Produkti qe ju keni marr osht mall…

Më Shumë

Sa femije ke?

Nje grua e cila kishte dhjete femije, shkon ne zyren e perkrahjes sociale, qe ti lidhnin edhe asaj nje perkrahje, per femijet! Aty takon drejtorin, te cilit ia shpjegon qarte…

Më Shumë

Cuni kinez…

– Doktor doktor, cuni eshte 6 muajsh dhe akoma nuk i ka hapur syte! – Ai qe duhet ti hapi syte je ti mor shok, pasi cuni eshte kinez..

Më Shumë