Pacientia dhe psikologu

Pacientia : Doktor, jam 15 vjece dhe shtatezene, si ti them prinderve?
Psikologu : Hap gojen e thuaji, perderisa di te te hapesh kembet, di te hapesh dhe gojen…

Të ngjashme

Ska komente

Komento