Pacienti dhe doktori

Nje pacient i moshuar pyet mjekun e tij:

-Doktor,a mendoni se mund te rroj edhe 20 vjet?

-Ju pelqen te hani shume?
-Jo.

-A pini?
-Jo.

-A pini duhan?
-Jo.

-A keni aktivitet seksual te rendesishem?
-Jo.

-E perse mutin te duhen te jetosh edhe 20 vjet te tjera?

Të ngjashme

Ska komente

Komento