Pa shofer

Hipe nje i moshuar ne autobus me dy kate.

Shoferi i thote:
Hip ne katin siper.
Ai hipe dhe kthehet shpejt i frikesuar.
Shoferi – Pse u ktheve kaq shpejt?
I moshuari – Atje lart nuk kishte shofer.

Të ngjashme

Ska komente

Komento