Pa dhembe

Beni sapo ka mesuar te hipe ne biciklet ndesa pedalon i thot mamas
-Mami mami! shiko….. pa duar…..!
-bravo shpirt! Shume mire.
Ndersa me vone
-Mami mami! shiko…. pa kembe……!
-Te lumte shpirt! Por ki kujdes se mos rrezohesh!
Dhe me von:
-Mami mami! shiko…..pa dhembe…..!

Të ngjashme

Ska komente

Komento