Ombrella

I humbi biondes ombrella dhe shkoi në polici për ta lajmëruar tek gjërat humbura.
-Polici e pyet: Kur e keni vërejtur se nuk keni ombrellë?
-Po kur u ndal shiu më ra në mend se duhet ta mbyllë nuk e kisha me vete!

Të ngjashme

Ska komente

Komento