Oficeri në hotel

Shkon oficeri në hotel. Në dhomë ishte dhe një polic. Nga ora 3 e natës vjen ushtari dhe lajmëron oficerin për gatishmëri në repart. Vishet dhe shkon urgjent, por e sheh veten polic. Kishte ngatërruar rrobat. I bërtet ushtarit: “Idiot! ke zgjuar policin në vend timin”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento