Oficeri

Në një repart ushtarak oficeri kishte rreshtuar ushtarët dhe mbasi dha komandën “Gatitu”, tha:

– Ata që marrin vesh nga muzika dy hapa para! Nga rrjeshti dolën katër ushtarë të rinj.

– Mirë, shumë mirë, – tha oficeri pasi i hodhi një vështrim katër ushtarëve të rinj dhë shtoi:

– Do të shkoni në sallën e katit të parë, aty është një piano dhe do ta çoni në krahë deri në katin e gjashtë të ndërtesës.

Të ngjashme

Ska komente

Komento