Nxenesi i pa bindur

Pasi ishte lodhur duke kerkuar rregull dhe qetesi ne klase dhe nuk ja kish arritur, mesuesja e dorezuar thote
– ne klasen time jane 30 gomere
– 31 mesuese, degjohet nje ze andej nga bankat e fundit
Mesuesja duke e kapur nentekstin e batutes se nxenesit, i drejtohet nxenesit pa nje pa dy
– dil perjashta dhe neser te me vish me prinderit…
Cuditerisht nxenesi i pa bindur, ngrihet dhe urte e bute ben per nga derra, e hap ate, e mbyll nga jashte, pastaj si te kish harruar pa thene dicka e rihap deren dhe i drejtohet mesueses
– bere c’bere zysh, 30 le ne klase…

Të ngjashme

Ska komente

Komento