Nxënësi dhe papagalli

Një nxënës shkon në shkollë me papagallin me vete. Mësuesja: – Pse e ke marrë papagallin me vete? Nxënësi: – Që t’i shpëtoja jetën, sepse dëgjova babin që po i thoshte mamit që sa të iki djali në shkollë, do ta ha zogun.

Të ngjashme

Ska komente

Komento