Nxënësi dhe mësuesja

Zihen një nxënës dhe një nxënëse në klasë.
Nxënësi e lajmëron nxënësen te mësuesja.
Nxënësi: Mësuese, kjo vajza ma ka hedhur bukën në tokë.
Mësuesja: A me qëllim a pa qëllim? Nxënësi: Jo mësuese, me pashtetë!.

Të ngjashme

Ska komente

Komento