Nxënësi dhe drejtori

Mësusja i vetë nxansat:
“Sa metra ësht e nalt shkolla”
“1.20 se une jom 1.30 e mu m’ka ardh shkolla te huntë”. Thot nji nxans.
Mësusja nervozohet edhe e qon drejt te drejtori atë nxansin,
edhe po i kallxon drejtorit se çka ka thanë ai n’klasë.
“Eh masi koke ti kaq i menqëm be djal hajt pra kallxom sa vjet i kom une” pe vet drejtori.
“Ti i kie 66 vjet”.I tha nxansi.
“Po qashtu asht, po ku pe din ti ?” U habit drejtori.
“Pe di se n’lagjën ton asht nji burr e i ka 33 vjet e ai asht gjysbudall”. Po ja kthen nxansi.

Të ngjashme

Ska komente

Komento